You are here

Praktik på en arbejdsplads

Tilbuddet er til dig, der gerne vil prøve dig selv af på en arbejdsplads, hvor du deltager i arbejdsdagen på lige fod i med de andre ansatte.

Vi har aftaler med flere forskellige arbejdspladser som gør at vi hurtigt kan skaffe praktikpladser hos dem. Det kan fx være i et supermarked, på et plejehjem, i et køkken, på et lager eller på et kontor.

Du kan også selv kontakte en arbejdsplads hvor du gerne vil i praktik, og efterfølgende kontakte din sagsbehandler for at få praktikken på plads.

For at sikre at du kommer godt i gang og trives på arbejdspladsen, vil du få en mentor. Mentoren er en af dine kollegaer på arbejdspladsen, og du vil også få en kontaktperson i kommunen der kan hjælpe dig.

Målet er, at du på sigt kan få arbejde på arbejdspladsen.

Tidligere deltager:

”Jeg var i 8 ugers virksomhedspraktik, hvor jeg fik lov til at arbejde på et rigtig spændende projekt med madlavning. Jeg var glad for det, fordi det gav mig erfaring på et område som jeg synes er spændende, og så fik jeg også gode kollegaer og en almindelig hverdag med arbejde. Det var også rigtig godt at være i virksomhedspraktik i virksomheden, fordi jeg bagefter kom i løntilskud, og senere blev ansat der.”

Praktikken er typisk på mellem 4-13 uger og i det antal timer om dagen som aftales.

Kontakt din koordinerende sagsbehandler, for mere information.

Sidst opdateret 15.06.2015